Over ons

Elke behandeling een geheel andere beleving.

Wij maken dit waar door te werken met passie, gastvrijheid en bescheidenheid. We zorgen zo voor een praktijkvoering waarin alle patiënten zich zoveel mogelijk op hun gemak voelen.

Kwaliteit

Voor ons is het vanzelfsprekend dat we streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit tandheelkunde. We hebben daarvoor een moderne praktijk met zeven behandelkamers in Maartensdijk en acht behandelkamers in Hilversum die aan alle eisen van de moderne tandheelkunde voldoen. Daarnaast zetten we het beste personeel en de nieuwste technieken in. Wij zorgen ervoor dat u alleen door gekwalificeerde en bevoegde personen behandeld wordt. Bij voorkeur door uw eigen tandarts. Bij spoed wordt u dezelfde dag nog geholpen.

Bekijk onze Impressie pagina

team.jpg

Goede tandheelkunde, daar is een betrokken en gedreven instelling van de behandelaars én van de patiënten voor nodig. Wij bespreken de behandeling op een laagdrempelige manier met u en leggen uit wat dat inhoudt. Zo willen we er voor zorgen dat we samen tot een passende oplossing komen.


Met passie probeer ik, samen met mijn partner Thomas de Haan en ons ervaren team, een praktijk neer te zetten met een fijne sfeer. Wij hopen u te mogen verwelkomen in onze praktijk in Maartensdijk of Hilversum!

Daniëlle Verhaeg, tandarts en eigenaar

"Met persoonlijke aandacht en expertise staan wij voor u klaar."

Daniëlle Verhaeg · Tandarts